Connect with us

Jajce Online

Gračan će ga skupo koštati: Šuker broji posljednje dane na funkciji pr…

Avatar

Published

on

Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, neće dočekati kraj 2019. godine u toj ulozi.

Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, neće dočekati kraj 2019. godine u toj ulozi.

Kako je Indexu potvrdio visoki izvor iz HNS-a, Šukeru su leđa okrenuli članovi Izvršnog odbora koji su odbili prijedlog da se Nenada Gračana smijeni s mjesta selektora mlade reprezentacije, a na njegovo mjesto postavi Gorana Tomića, aktualnog trenera Lokomotive.

Svih 12 članova Izvršnog odbora HNS-a na Šukerov prijedlog reklo je “ne”. Na Šukerovom mjestu očekuje se Marijan Kustić, koji je od prvog dana i ulaska u hrvatski nogomet predodređen za tu poziciju.

Kustić je bio najistureniji član delegacije HNS-a koja je nedavno bila na pregovorima s Hajdukom u vezi domaćinstva reprezentacije na Poljudu, a čiji je sastav odao da se događaju velike promjene u hrvatskom nogometu. Naime, do jučer je bilo potpuno nezamislivo da u službene prostorije Poljuda prijateljski uđu Damir Mišković, Ante Kulušić, Ante Vučemilović i svi ljudi zbog kojih je Hajduk bojkotirao Savez, piše Index.

Naravno, na Poljudu se jedini nije ukazao Davor Šuker, uskoro bivši predsjednik HNS-a.

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava Gračan će ga skupo koštati: Šuker broji posljednje dane na funkciji predsjednika HNS pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement