11.7 C
Jajce
Petak, 24 ožujka, 2023
BiH Travel Turizam

Iskoristite priliku: Građanima FBiH od danas dostupni turistički vaučeri po 200 KM

Turistički vaučeri koje je Vlada Federacije BiH najavila prije nekoliko sedmica, od danas su i zvanično dostupni građanima sve do 30. prosinca ove godine.

Ukupan broj raspoloživih vaučera je 10.000, a svaka od tri odabrane online platforme putem kojih se program realizira dobila je trećinu od ukupnog broja vaučera koji će biti ponuđeni građanima.

Turistički vaučer nije dostupan u fizičkom obliku, ne može se čuvati, prenositi, pokloniti ili prodati. Aktivira se prilikom kupovine jednog od turističkih paketa. Završetkom kupovine paketa uz popust od 200 KM, kupac je iskoristio svoj turistički vaučer.

Minimalna cijena pojedinačnog turističkog paketa iznosi 250 KM, a kupac prilikom kupovine mora minimalno doplatiti 50 KM.

Kompletan proces kupovine i plaćanja obavlja se putem platformi.

Lista dostupnih turističkih paketa bit će predstavljena 8. augusta na odabranim platformama kada će početi i prodaja aranžmana.

Turistički paket sadrži minimalno jedno noćenje za jednu ili više osoba, ali samo jedna osoba može iskoristiti vaučer za kupovinu tog paketa.

Kupovinu turističkih paketa uz korištenje turističkih vaučera Vlade FBiH moguće je izvršiti od 8. augusta godine na platformama:

  • citydeal.ba,
  • ekupon.ba,
  • odmoriubih.ba.

 

/klix.ba/

Povezane vijesti

Izgradio pogon, a onda mu je komšija poželio da mu “crkne krava”

Jajce Online

Ostavila bebu kući sa tatom, otišla pet dana i noći boriti se za svoje pacijente

Jajce Online

Poruka iz FK Velež: Ljubazno molimo sve naše navijače da pripreme svoje pasoše

Jajce Online