18.6 C
Jajce
Nedjelja, 14 kolovoza, 2022
BiH

Gradonačelnik Kasumović iftario sa vatrogascima

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović posjetio je sinoć Profesionalnu vatrogasnu jedinicu Zenica kako bi im se zahvalio na radu i angažmanu proteklih dana, kada je u Zenici bilo aktivno nekoliko požara.

– Noćas je prvi dan ramazana. Prvi iftar uvijek obavim sa vatrogascima. Čuli ste da sam im se zahvalio, proteklih dana je bilo užasno puno požara, požarišta na sve strane. Drago mi je da su dobro opremljeni, a otkad sam došao imaju najmoderniju i najbolju opremu da mogu pomoći građanima i svemu onome što je potrebno ovom gradu – izjavio je gradonačelnik Kasumović.

Zenički vatrogasci i gradonačelnik Kasumović zajedno su dočekali kraj posta, čime je nastavljena tradicija druženja prvog čovjeka Zenice i zajednički iftar koji osigura svim vatrogascima.

Vatrogasci su bili neizmjerno zahvalni gradonačelniku Kasumoviću što im je osigurao iftare, ali i odlučio prvi kraj posta ovog ramazana dočekati upravo sa njima.

– Mogli ste večeras biti bilo gdje drugo, pa i sa svojom porodicom. Niste, došli ste ovdje kod nas da zajedno iftarimo. I prošle godine ste nam osigurali iftare i došli sa nama iftariti, a evo nastavili ste to i ove godine. Neizmjerno Vam hvala na tome – poručio je ovom prilikom Nermin Mujkanović, starješina PVJ Zenica.

The post Gradonačelnik Kasumović iftario sa vatrogascima appeared first on Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Povezane vijesti

Koronavirus u BiH: U KS troje novozaraženih

Jajce Online

Vasoski: To je taj ritam, danas smo imali ono što je falilo u prvom meču, mogli smo dati još 3-4 gola

Jajce Online

Wizz Air uspostavlja još jednu liniju iz BiH za Njemačku, karte koštaju 29,99 eura

Jajce Online
error: Alert: Odabir sadržaja je onemogućen!!