Connect with us

BiH

Gradska arena u Zenici dobiva ime “Husejin Smajlović”?

Jajce Online

Published

onNa sjednici Gradskog vijeća Zenica, kao prva tačka dnevnog reda, danas će biti razmatran prijedlog odluke o davanju naziva Gradskoj areni Zenica po imenu gradonačelnika Husejina Smajlovića.
Pred vijećnicima će se naći informacija o stanju u oblasti poljoprivrede s Programom mjera za unapređenje poljoprivrede u 2017. godini na području Zenice, te izvještaj o ostvarenju godišnjeg plana implementacije Strategije integriranog razvoja grada Zenica i Plan implementacije strategije za period do 2019 godine
Bit će razmatrani i izvještaji o poslovanju javnih preduzeća “”Parking servis”, “Grijanje”, Regionalne deponije “Mošćanica”, “Vodovod i kanalizacija”, “Zenicatrans-prevoz putnika”, “Tržnica Zenica”, kao i izvještaj Izvršne agencije o realizaciji projekta izgradnje glavne gradske magistrale.
Na dnevnom redu je i izvještaj o izvršenju budžeta Grada Zenica za 2016. godinu, kao i izvještaj utroška sredstava Fonda za ekologiju za 2016. godinu sa prijedlogom programa utroška sredstava iz Fonda za ekologiju za 2017.godinu
Svoje mišljenje vijećnici će dati i o prijedlogu programa sufinansiranja aktivnosti na sanaciji klizišta i odrona za područje grada Zenica u 2017. godini, o obavezama plaćanja naknade za izgradnju skloništa i o izmjenama i dopunama Odluke o formiranju Općinskog štaba civilne zaštite.
 
 
(Fokus.ba)


The post Gradska arena u Zenici dobiva ime “Husejin Smajlović”? appeared first on Jajce-Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement Enter ad code here
Moguća kiša
Danas 03/2530%
Moguća kiša
Moguća kiša
Sutra 03/2640%
Moguća kiša
Potpuno oblačno
Srijeda 03/2710%
Potpuno oblačno
Vedro
Četvrtak 03/280%
Vedro
Djelomična naoblaka
Petak 03/2910%
Djelomična naoblaka