Connect with us

BiH

Gradska sportska dvorana se uređuje za slučaj potrebe smještaja pacije…

Volim Jajce

Published

on

Sukladno uputama nadležnog Stožera civilne zaštite, danas je u Jajcu provedena akcija pripreme Gradske sportske dvorane za smještaj pacijenata oboljelih od virusa COVID-19.

Premda u Jajcu do sada nije zabilježen niti jedan slučaj zaraze ovom bolesti, poduzete su mjere kako bi se osigurao određen broj ležajeva za potrebe prihvata eventualnih pacijenata.

Prema uputama Općinskog stožera civilne zaštite, izvršena je dezinfekcija sportske dvorane, te je postavljeno 66 ležajeva. U slučaju potrebe, postavit će se i novi ležajevi na drugim lokacijama.

Ležajeve su ustupili: Župa sv. Ivana Krstitelja Podmilačje, Crveni križ Jajce, Opća bolnica Jajce, te Planinarski dom Ćusine.

Prijevoz ležajeva s četiri lokacije omogućila je auto-škola Topić, a za ostalo su se pobrinuli djelatnici javnih ustanova “Sport i rekreacija” i “Agencije za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca”, te mnogobrojni članovi udruge “Vitezovi kraljevskog grada Jajca”.

Vitezovi su se stavili na raspolaganje Općinskom stožeru civilne zaštite i za svaki drugi vid pomoći u vrijeme trajanja ove krize, kako to i nalaže njihov Kodeks časti.

Nadamo se da su ove mjere samo preventivnog karaktera i da neće biti potrebe za korištenjem smještajnih kapaciteta u Gradskoj sportskoj dvorani.

Volimjajce.com

Feed: VolimJajce.com

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement
The location could not be found.