Connect with us

BiH

Gužva na graničnim prelazima: Pojačana frekvencija vozila na izlazu iz…

Jajce Online

Published

onU Bosni i Hercegovini jutros je pretežno suh kolovoz i umjerena frekvencija vozila.
Zbog održavanja 45. internacionalne turističke Una regate, još danas od 17.30 do 24.00 sata, bit će obustavljen saobraćaj na magistralnom putu M-5 u centru Bihaća. Za vrijeme obustave, vozila će biti preusmjerena na alternativne pravce.
Danas od 13.00 do 16.00 sati, zbog održavanja Međunarodne smotre „FIĆO FEST 2017“ (brzinski ispit), doći će do obustave saobraćaja na regionalnom putu R-963 G.Grkarica-Babin do (od Centra Federalnog MUP-a do Babinog dola).
Do kraćih zastoja tokom dana, dolazi i na dionicama gdje se izvode sanacioni radovi. Na mjestima izvođenja radova postavljena je privremena saobraćajna signalizacija, čije poštivanje je obavezno. Izdvajaju se putni pravci: M-17 Jablanica-Konjic, M-5 Donji Vakuf-Travnik, M-17 Maglaj-Žepče, M-4 Tuzla-Kalesija i M-16 Bugojno-Kupres.

Pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz BiH na graničnim prijelazima Doljani i Izačić. Na ostalim graničnim prijelazima, trenutna zadržavanja nisu duža od 30 minuta. Duža zadržavanja tokom dana, očekuju se na većini graničnih prijelaza, a posebno onima na jugu zemlje, saopćeno je iz BIHAMK-a.
 
 
(Fokus.ba)


The post Gužva na graničnim prelazima: Pojačana frekvencija vozila na izlazu iz BiH appeared first on Jajce-Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement