Connect with us

BiH

Gužve na graničnim prijelazima Izačić i Velika Kladuša, na ostalim zad…

Avatar

Published

on

Pojačana frekvencija vozila u jutarnjim satima bilježi se na putevima u BiH, a posebno u gradskim centrima.

Pojačan je promet vozila i na izlazu iz BiH na graničnim prijelazima Izačić i Velika Kladuša. Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta.

Radovi na deminiranju izvode se danas na magistralnom putu M-15 Glamoč-Mlinište na lokalitetu Razvršće. U vremenu od 10 do 11 sati doći će do privremene obustave saobraćaja.

Zbog sanacionih radova na autoputu A-1 Podlugovi-Sarajevo sjever, u dužini od 2 km vozila saobraćaju dvosmjerno.

Na magistralnom putu M-17 Zenica-Nemila kroz tunel Vranduk II saobraća se naizmjenično, jednom trakom. Zbog povremeno pojačanog prometa vozila tokom dana, na ovoj dionici moguće je formiranje dužih kolona u oba smjera. Na obilaznici kroz naselje Tetovo (R-445 Nemila-Tetovo-Zenica) zabranjen je saobraćaj za teretna vozila čija ukupna masa prelazi 7,5 tona.

Zbog izvođenja sanacionih radova, obustavljen je saobraćaj na regionalnom putu R-425a Tromeđa-Zvirovići (za sva vozila, osim za vozila gradilišta i lokalnog stanovništva).

Na svim dionicama savjetujemo opreznu vožnju, prilagođenu uslovima na putu.

Objava Gužve na graničnim prijelazima Izačić i Velika Kladuša, na ostalim zadržavanja do 30 minuta pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement