Connect with us

BiH

Hakija Špago za sebe kaže da je bosanski Džordž Kluni

Avatar

Published

on

Hakija Špago s djevojkom - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

Špago s Marijanom: Završena priča

FOTO: AVAZ

Konjičanin Hakija Špago (42) je ovih dana privukao pažnju brojnih gledalaca u BiH. On je učesnik rijaliti šoua u Hrvatskoj. Prvi je Bosanac i Hercegovac koji je pokazao interesiranje za učešće u emisiji ovakvog tipa i, kako kaže, uradio je to zbog novog životnog iskustva.

Hakija Špago s djevojkom - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

Hakija Špago s djevojkomFOTO: AGENCIJE
Ugodno vrijeme

– Prijavio sam se zbog druženja i novih poznanstava, ali isto tako, to je za mene bio i jedan poseban izazov, jer sam se želio predstaviti javnosti kroz posao koji radim, a to je rafting na Neretvi. Kažu mi da sam Džordž Kluni (George Clooney), to mi imponira – kazao je Špago.

S obzirom na to da je slobodan, želja mu je, kaže, bila i da upozna nove djevojke i da provede ugodno vrijeme. Njegovu pažnju posebno je privukla Marijana, što su gledaoci mogli vidjeti i u emisijama, gdje su prikazane i neke slobodnije scene.

– Sve scene koje su prikazane smatram da su normalne za mlade ljude. To radimo svi kako bismo se družili, provodili. Nema tu ništa što bih kritizirao – ističe Špago.

Kaže da je sa svim djevojkama bio u dobrim odnosima. Otkriva da je izabrao tri finalistice koje su imale priliku da posjete Konjic.

Romantično putovanje

– Deset dana smo snimali u Konjicu, išli smo i na rafting, tako da su djevojke bile impresionirane prirodnim ljepotama rijeke Neretve. Na kraju sam izabrao Marijanu, s kojom sam otišao i na romantično putovanje i tu je naša priča i završila. Ništa više od prijateljstva se nije desilo – naglašava Špago.

avaz.ba

(Srednjabosna.com)

Objava Hakija Špago za sebe kaže da je bosanski Džordž Kluni pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement