Connect with us

Jajce Online

Heroina kojoj je majka bila ovisnica, a ljekar seksualno zlostavljao: …

Avatar

Published

on

Simon Bajls (Simone Biles, 22) je zvanično najbolja sportistkinja svijeta u 2019. godini.

Najbolja gimnastičarka svih vremena u nedjelju navečer je ispisala historiju. Naime, Simon Bajls je sinoć izvela akrobaciju koju niko nikada prije nje nije uspio izvesti. Postala je prva gimnastičarka u historiji koja je uspješno izvela trostruko izvijanje i dvostruki okret, odnosno “triple-double”. Osvojila je svoj šesti naslov prvakinje Sjedinjenih Američkih Država, te ujedno postala i prva gimnastičarka nakon gotovo 70 godina s toliko naslova.

Pored toga, Simon Bajls ubjedljivo je najbolja i najtrofejnija gimnastičarka današnjice, ima 14 zlatnih medalja sa prvenstava svijeta, četiri zlata iz Rija.

Podsjetimo, Simon Bejls je posvojena kada je imala šest godina. Posvojili su ju i odgojili djed i baka, jer mama joj je bila alkoholičarka i ovisnica o drogama. Također, bila je i žrtva seksualnog zlostavljanja ljekara američke reprezentacije Lerija Nazara (Larry Nassar).

(Avaz)

 

 

 

 

Objava Heroina kojoj je majka bila ovisnica, a ljekar seksualno zlostavljao: Simon Bajls akrobacijom ispisala historiju pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement