14.4 C
Jajce
Srijeda, 31 svibnja, 2023
Jajce Kultura

HKD Napredak Jajce i ove godine uspješno organizirao Bal pod maskama

Hrvatsko kulturno društvo Napredak Jajce organiziralo je u subotu 18. veljače 2023. tradicionalni Bal pod maskama. I ove godine nije nedostajalo ideja za maske. Za dobro raspoloženje pobrinuli su se Mara i Goran.

U natjecateljskom dijelu Bala pod maskama predstavili su se grupe: Barbie, djeca cvijeća, plesna skupina “Mediguz”, vještice iz Eastwicka, maske iz Venecije, mame ŠČ. Pored onih koju su predstavili svoje maske bilo je i onih koji su bili manje hrabri i nisu se predstavili te tako nisu ni sudjelovali u natjecateljskom dijelu.

Prvo mjesto osvojila je grupa mame ŠČ. Drugo mjesto bila je grupa Barbie. Dok su treće mjesto osvojile predstavnice plesne skupine „Mrdiguz“.

HKD Napredak Jajce zahvaljuje svim grupama koje već duži niz godina sudjeluju na Balu pod maskama i bez koji ova manifestacija ne bi imala smisla.

Posebna zahvala ide i našim donatorima: Turist 98, Bojanić d.o.o., Pougarka d.o.o., Brizić d.o.o., FIS Pijavice, str Kivi, str Ivana, Budeš d.o.o. Bestdrive, FORCE MMI, ljekarna Betty, apartmani Libertas, cvjećara Agria, Economic Jajce i foto studio Orbi.

 

 

HKD Napredak / Klixjajce.com

Povezane vijesti

Poziv za Bajramski prijem

Glavni Urednik

Na današnjoj sjednici osnovana skupština Turističke zajednice Jajca

Glavni Urednik

Župa Podmilačje objavljuje proljetni kalendar svečanosti

Glavni Urednik