Connect with us

Jajce Online

Hodžić odlazi u inozemstvo, ali do kraja sezone ostaje u Slobodi kao p…

Avatar

Published

on

Armin Hodžić karijeru će nastaviti u inostranstvu, ali do kraja sezone nastupat će za Slobodu kao posuđen igrač.

Armin Hodžić karijeru će nastaviti u inostranstvu, ali do kraja sezone nastupat će za Slobodu kao posuđen igrač.

Ovu informaciju objavio je tuzlanski klub na zvaničnom Facebook profilu. Neobično je to što se u objavi ne navodi u koji inozemni tim Hodžić prelazi.

U objavi FK Sloboda se ističe:

Početkom priprema u našem klubu polako ali sigurno sklapa se igračka križaljka za nastavak sezone BH Telecom Premijer lige BiH. Nakon Husejinovića, Golubovića, Herića, Hajdarevića poznata je i sudbina Armina Hodžića. Svoju karijeru nastavit će u inostranstvu, a do kraja sezone kao posuđen igrač nastupat će za naš klub.

Zbog ljubavi koje ima prema FK Sloboda Tuzla odlučio je da do kraja sezone nosi crveno-crni dres. Nakon obimnih i iscrpljujućih pregovora dogovor je postignut na obostrano zadovoljstvo. Armin će produžiti svoj boravak na Tušnju do kraja sezone, a klub će na ime transfera dobiti i određenu novčanu odštetu.

Svojim saigračima pridružit će se već na sutrašnjem treningu koji je na rasporedu od 12 sati na pomoćnom terenu stadiona Tušanj. Sigurno da će svojim trudom, radom, ali naravno i kvalitetom doprinijeti razvoju kvaliteta igre ali i ispunjavanju glavnog cilja, ostanka u Premijer ligi i ostvarivanja što boljih sportskih rezultata FK Sloboda Tuzla u narednom periodu”.

PLBiH

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava Hodžić odlazi u inozemstvo, ali do kraja sezone ostaje u Slobodi kao posuđeni igrač pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement