Connect with us

Jajce

Hozan/ Marko ti si ponos svih Jajčana i najbolji ambasador svoga grada – Jajce Press – Provjereno, s…

Avatar

Published

on

Nakon uspjeha rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, pobjede i plasmana na Evropsko rukometno prvenstvo načelnik Općine Jajce Edin Hozan uputio je čestitku igračima, selektoru, trenerima i upravi rukometne reprezentacije. Posebnu čestitku uz poziv za prijem načelnik Hozan uputio je mladom Jajčaninu Marku Paniću.

Tokom proteklog vikenda Marko je boravio u Jajcu i susreo se sa načelnikom  Hozanom zahvalivši se načelniku na čestitkama i obećavši službenu posjetu Općini Jajce prvom prilikom kada to sportske obaveze dozvole. Načelnik Hozan još jednom je čestitao mladom Jajčaninu Marku Paniću na postignutom uspjehu i poželio mnogo dobre igre u njegovom matičnom klubu, ali i reprezentaciji Bosne i Hercegovine

„Dragi Marko ti si ponos svih Jajčan, na najljepši sportski način u dresu BH reprezentacije i najbolji ambasador svoga grada. Ponosan sam i ja i svi Jajčani na tvoj uspjeh. Još jednom čestitam uz iskrene želje za dobre sportske rezultate na Evropskom prvenstvu. Jajce će biti uz tebe i reprezentaciju BiH“ istakao je Hozan.

Za uspomenu Marko Panić poklonio je Načelniku Hozanu dres reprezentacije BiH sa svojim brojem.

Izvor/općina jajce

Feed: jajcepress.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement