Connect with us

Jajce

Hozan/ Ponosan sam na naše mlade reprezentativce koju su ambasadori svoga grada, ali i države – Jajc…

Avatar

Published

on

Mlade reprezentativce BiH Karate kluba Kumite JajceRijada Mrakovića i Ismaila Hrnjića zajedno sa reprezentativcem Antom Marušićem iz Košarkaškog kluba Vodopad jutros je u svom uredu ugostio načelnik Općine Jajce Edin Hozan čestitavši im na odličnim sportskim rezultatima čime su još jednom potvrdili da je Jajce bio i ostao nepresušan izvor sportskih talenata. Prijemu mladih sportaša prisustvovali su i treneri klubova Ante Katić – Kumite i Denis Zjajo – Vodopad koji su svojim entuzijastičnim radom i zalaganjem zaslužni za odlične rezultate svojih članova.

Ovom prilikom načelnik je reprezentativcima i trenerima obećao bezrezervnu podršku u daljem radu te im uručio prigodne poklone u ime Općine Jajce istaknuvši da je ponosan što su mladi ambasadori Jajca baš ova tri mlada i prespektivna momka koji svojim rezultatima promovišu svoj grad i državu.

-Za ovo smo trenirali i treniramo svaki dan od ponedjeljka do petka, a subotom i nedjeljom išli smo i idemo na takmičenja diljem Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Italije, Bugarske i Slovenije. Rad se isplati uvijek, mi smo u to sigurni bili i to smo ovim i dokazali. Nitko nije ponosniji od mene kao trenera. Čestitke mojim deckima a mi idemo dalje sa jos vise entuzijazma, želje i žara opravdati status reprezentativca. Balkansko prvenstvo nas čeka.- napisao je na svom facebook profilu trener KK Kumite Jajce Ante Katić. 

Feed: jajcepress.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement