-0.9 C
Jajce
Četvrtak, 28 listopada, 2021
Klik Jajce
Jajce Jajce Online

Hozan: Sretan Svjetski dan učitelja i Međunarodni dan djeteta

Danas se obilježava Svjetski dan učitelja i Međunarodni dan djeteta. Tim povodom načelnik općine Jajce Edin Hozan svim učiteljima, nastavnicima, profesorima i odgajateljima i djeci Jajca uputio je čestitku u kojoj se kaže:

– Dragi i poštovani učitelji, učiteljice, nastavnici, nastavnice, profesori, profesorice, poštovani odgajatelji,

povodom Svjetskog dana učitelja, 5. oktobra/listopada, želim vam u ime Općine Jajce i u svoje lično ime uputiti čestitke i poželjeti vam puno uspjeha u Vašem plemenitom zvanju.

Vaša uloga u našem društvu od posebnog je značaja, jer naša djeca od Vas dobivaju potrebna znanja kako bi gradili sretnu budućnost i postali stručnjaci i cijenjeni ljudi. Pred vama je velika odgovornost i potrebno je puno entuzijazma i ljubavi, kako bi što uspješnije obavljali svoj nadasve odgovoran poziv.

Hvala vam na svakodnevnom trudu, ustrajnosti i podršci koju pružate našim učenicima. Hvala vam na tome što škole činite mjestima u kojima se djeca osjećaju dobrodošlima, ohrabrenima i sretnima, a našim najmlađim Jajčanima vrtić činite slatkim početkom predškolskog obrazovanja.

Želim da vam se zahvalim na svim postignutim rezultatima u dosadašnjem radu s djecom, uz želju da i dalje stručno i s ljubavlju obavljate svoj posao učitelja. Ponosni smo na vašu plemenitu, ali i odgovornu profesiju. Još jednom čestitam vam vaš dan i želim Vam mnogo uspjeha i u ovoj školskoj godini.

Danas obilježavamo još jedan važan datum: Međunarodni dana djeteta. Djeca su naš poseban dar i trebaju našu podršku dok rastu. Zato danas djeci Općine Jajce čestitam Međunarodni dan djeteta, a svim učiteljima čestitam Svjetski dan učitelja.

 

OPĆINSKI NAČELNIK
Edin Hozan

Feed: Jajce-Online.com

Povezane vijesti

Očajni Varane poklonio još jedan gol Cityju: Jesus riješio pitanje prolaska na Etihadu

Jajce Online

Čukarički neugodno iznenadio navijače protiv Azerbejdžanaca, dvojica mladih Zmajeva igrali od starta

Jajce Online

Mladić navodno zbog muzike uboden nožem

Jajce Online