Connect with us

Jajce Online

Iako se najavljivao drugačiji ishod: Izet Hajrović neće tokom zime nap…

Avatar

Published

on

Bosanskohercegovački fudbaler Izet Hajrović neće napuštati Dinamo tokom zime, iako su hrvatski mediji naglašavali kao realnu opciju.

Bosanskohercegovački fudbaler Izet Hajrović neće napuštati Dinamo tokom zime, iako su hrvatski mediji naglašavali kao realnu opciju.

Izet Hajrović je u prvoj polusezoni pao u drugi plan kod trenera Nenada Bjelice, pa je bilo izvjesno da napušta Dinamo već tokom zime. Makar su tako izvještavali hrvatski mediji.

Ipak, trener Bjelica je poručio da više neće biti nijedna prodaja tokom zime, tako da će bh. fudbaleri, Izet Hajrović i Amer Gojak, sigurno ostati na Maksimiru do ljeta.

“Novih transfera neće biti, ni odlazaka ni dolazaka. Da je Oršić otišao, nekoga bismo doveli, a ovako nema potrebe. Klub mi je potvrdio da ne prodaje Oršića, a i njegov menadžer mi je rekao da od toga neće biti ništa. Zadovoljan sam ishodom prijelaznog roka jer vjerujem da u momčadi imamo igrače koji će moći zamijeniti Olma”, rekao je Bjelica za Sportske novosti.

IZET HAJROVIĆ

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava Iako se najavljivao drugačiji ishod: Izet Hajrović neće tokom zime napustiti Dinamo pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement