Connect with us

Jajce Online

Iako se špekulisalo da se neki protive: Klubovi Serije A jednoglasno odlučili da se sezona nastavi

Avatar

Published

on

Klubovi Serije A održali su danas video sastanak na kojem se raspravljalo oko toga da li i kada nastaviti fudbalsku sezonu.

Klubovi Serije A održali su danas video sastanak na kojem se raspravljalo oko toga da li i kada nastaviti fudbalsku sezonu.

Uoči sastanka špekulisalo se da ima klubova koji se protive tome da se prekinuto prvenstvo nastavi.

Po nekim pričama protiv su bila tri, a po nekim čak sedam klubova. Da bi poslije današnje sjednice Zajednica prvoligaša objavila saopštenje u kojem kaže da je svih 20 klubova glasalo na isti način – da se prvenstvo nastavi.

U saopštenju koje je objavljeno navodi se:

Zajednica klubova Serije A je zasedala danas i jednoglasno potvrdila, uz saglasnost svih 20 klubova, da se prekinuta sezona 2019/20 nastavi, kada za to daju saglasnost vlasti. Uz poštovanje svih pravila sigurnosti i zdravstvene zaštite. Nastavak sportskih aktivnosti je u takozvanoj Fazi 2 i kao što je rečeno ranije, biće sprovođeno uz uputstva FIFA-e i UEFA-e, Fudbalskog saveza Italije, prateći protokole zaštite igrača i stručnih štabova“, piše u saopštenju.

Iako nema riječi o tome, pretpostavlja se da bi treninzi timova mogli da krenu nakon 4. maja, za kada je Vlada Italije najavila postepeno ukidanje vanrednog stanja.

Tabela Serije A

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava Iako se špekulisalo da se neki protive: Klubovi Serije A jednoglasno odlučili da se sezona nastavi pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement