Connect with us

Jajce Online

Ibričić utučen nakon smjene trenera: Zahvaljujući njemu i dalje igram …

Avatar

Published

on

Bivši fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine, Senijad Ibričić, na emotivan način oprostio se od trenera svojih Domžala, Simona Rožmana, nakon što je on dobio otkaz.

Bivši fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine, Senijad Ibričić, na emotivan način oprostio se od trenera svojih Domžala, Simona Rožmana, nakon što je on dobio otkaz.

Ibričić već četiri godine igra za Domžale te ističe da je upravo Rožman najbolji trener koji ga je ikada vodio.

“Igrao sam u mnogo klubova, volio ih, voljeli oni mene. Iskreno, najljepše mi je bilo u Hajduku, gdje sam se osjećao najbolje i igrao najbolje. Godinama mi govore da sam na zalasku karijere, ali ja i dalje trajem i uživam u najljepšim godinama u svom životu, a sve zahvaljujući jednom čovjeku – Simonu Rožmanu”, oglasio se Ibričić i nastavio s emotivnom porukom:

“Produžili ste mi karijeru i naučili da ponovo uživam u fudbalu. Za mene ste, a imao sam niz trenera u svojoj karijeri, broj jedan i najbolji čovjek, od kojeg sam mnogo toga naučio. Nadam se i vjerujem zaista u to da će mnogi drugi, koji odlučuju o trenerima, znati to prepoznati i da ćete imati priliku svoje veliko znanje i ljudskost pokazati u najboljim evropskim ligama, jer kao stručnjak i čovjek, apsolutno to zaslužujete.

Učinili ste me boljim čovjekom, još boljim igračem, a u meni ste stekli i vjernog prijatelja do kraja života. Sretno treneru”, poručio je 34-godišnji Ibričić.

TABELA PRVE LIGE SLOVENIJE

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava Ibričić utučen nakon smjene trenera: Zahvaljujući njemu i dalje igram fudbal, za mene čovjek broj jedan pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement