Connect with us

Jajce

III. Izborna skupština Općinske organizacije Zajednice žena HDZ BiH „K…

Avatar

Published

on

III. Izborna skupština Općinske organizacije Zajednice žena HDZ BiH „Kraljica Katarina Kosača“ Jajce održana je jučer, 6.2.2020.godine, a nazočile su brojne izaslanice, članice i simpatizerke stranke.
Skupštinu je otvorila predsjednica Dragica Lukić pozdravljajući sve prisutne izaslanice te goste, predsjednika Općinskog odbora HDZ BiH, g. Ivu Šimunovića, kao i ostale članove odbora.
Zajednica žena kao zasebna organizacija unutar stranke HDZ BiH na državnom nivou djeluje od 2008., kada je održan prvi Sabor u Mostaru. Zajednica nosi ime po kraljici Katarini Kosača, neizostavnoj i velikoj ženi u bosansko-hercegovačkoj povijesti. Glavna zadaća Zajednice je djelovanje kroz stranačke strukture u cilju promicanja jednakopravnosti spolova, jačanju uloge obitelji i opći boljitak zajednice u skladu s demokršćanskim načelima.
Predsjednica jajačke organizacije, Dragica Lukić podnijela je skupštini Izvješće o radu u proteklom mandatu. Djelovanje zajednice bilo je vrlo uspješno i prepoznato, kako na općinskom tako i županijskom nivou. Zajednica žena aktivno je sudjelovala u brojnim kulturnim događanjima u našoj Općini, obilježavanju važnih datuma te i sama bila inicijator uspješnih projekta i humanitarnih akcija.
Na skupštini je izabran novi Općinski odbor Zajednice Žena HDZ BiH Jajce koji broji 15 članica i Nadzorni odbor od tri članice.
Članicama novih odbora čestitamo na izboru i želimo puno uspjeha u budućem radu.

 

Feed: VolimJajce.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement