Connect with us

Jajce Online

Imat će najbolje uslove u zemlji: Hrvatski prvoligaš gradi moderni sta…

Avatar

Published

on

Predsjednik i suvlasnik hrvatskog prvoligaša NK Osijek Ivan Meštrović u kinu Urania predstavio je izgled novog stadiona s kapacitetom od 12.000 mjesta koji ce biti izgrađen 2020. godine u blizini konjičkog hipodroma.

Predsjednik i suvlasnik hrvatskog prvoligaša NK Osijek Ivan Meštrović u kinu Urania predstavio je izgled novog stadiona s kapacitetom od 12.000 mjesta koji će biti izgrađen 2020. godine u blizini konjičkog hipodroma.

Na površini od malo više od 15 hektara gradit će se zdanje na kojem će biti čak sedam nogometnih igrališta i jedno vježbalište, sve za potrebe Osijekove škole nogometa, koja će tako dobiti iznimno funkcionalne i kvalitetne uvjete za rad. Decenijema znana kao istinski rasadnik talentiranih nogometaša, kolokvijalno zvana i igračkim inkubatorom, od 2020. imat će optimalne, pa i, kažu mnogi, najbolje uvjete za rad među hrvatskim klubovima.

Uvijek i u svakoj prigodi ističem, kada se govori o ovom projektu, neka niko ne spominje samo izgradnju novog stadiona. Jednaka je važnost i izgradnja nogometnog kampa, a sve radimo i gradimo paralelno”, kaže predsjednik NK Osijek Ivan Meštrović.

Dinamika radova ide po planu i uvjeren sam da će sve biti završeno u predviđenim rokovima”, izjavio je direktor kluba Igor Galić.

Projekt je osmišljen tako da to bude prostor s brojnim sadržajima za okupljanje i razlog dolaska građana, a svakako i posjete turista. Uz stadion i oko njega prostirat će se trg površine čak 20.000 metara kvadratnih, a izgradit će se i parking s ukupno 900 mjesta. Ispod tribina bit će brojni trgovački i ugostiteljski objekti.

Bit će izgrađen po visokoj, četvrtoj kategoriji standarda koje postavlja UEFA. Bit će to i prvi i jedini stadion u Hrvatskoj – a i dalje od nje – kojem će sve tribine biti natkrivene pa će i zbog tog i mnogih drugih detalja gledaocima pružati najveći mogući komfor prilikom praćenja zbivanja na travnjaku.

HNL

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava Imat će najbolje uslove u zemlji: Hrvatski prvoligaš gradi moderni stadion i sedam igrališta pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement