Connect with us

BiH

Incident Bijeljina: Sudbina Radnika neizvjesna, naš stav dolazi nakon epiloga situacije u klubu

Avatar

Published

on

Incident Bijeljina: Sudbina Radnika neizvjesna, naš stav dolazi nakon epiloga situacije u klubu

Već neko vrijeme traje uzbuna u Radniku iz Bijeljine, nakon što se kompletno rukovodstvo kluba povuklo.

Već neko vrijeme traje uzbuna u Radniku iz Bijeljine, nakon što se kompletno rukovodstvo kluba povuklo.

Portal Dešavanja u Bijeljini danas je objavio pismo navijača Radnika upućeno gradonačelniku Ljubiši Petroviću u kojem se moli da on pomogne klubu.

Ipak, vijest je demantovala navijačka grupa Incident Bijeljina, pa je mailom dostavila saopštenje portalu Dešavanja u Bijeljini.

’’Poštovani, u ime navijača FK Radnik, okupljenih pod nazivom ’’Incident Bijeljina’’, kao i UG “Radnikovi navijači” želimo da demantujemo vijest koju su danas prenijeli pojedini mediji i portali.

Mi nikakvo otvoreno pismo nismo poslali Gradonačelniku Bijeljine. Pozivajući se na navijače Radnika, pod bilo kojim nazivom, dovodi se javnost u zabludu i dezinformišete građane.

Puno pravo svakog navijača Radnika, jeste da iznese svoj stav po bilo kom pitanju u vezi FK Radnik. Nismo svi isti i ne dijelimo isto mišljenje, ali poštujemo međusobne razlike u stavovima.

Ipak, kao navijačka grupa, još od prošle godine sugerišemo javnosti i odgovornima na propuste i nepravilnosti u radu, dojučerašnjih rukovodioca FK Radnik. Svjedoci smo bili mnogim nepravdama, sujetama i promašajima pomenutih. Mnogo strpljenja, energija i truda je iza nas, da bi to pokvarilo nečije plasiranje ovako neodmjerenih saopštenja.

Sudbina kluba je i dalje neizvjesna, a mi ćemo svoj zvaničan stav predočiti, kada trenutna situacija u klubu dobije krajnji epilog”, navodi se u saopštenju za javnost navijača FK Radnik, Incident Bijeljina.

KOMENTARI

The post Incident Bijeljina: Sudbina Radnika neizvjesna, naš stav dolazi nakon epiloga situacije u klubu appeared first on Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement