Connect with us

Jajce Online

Intenzivirani radovi na stadionu “Luke” u Mrkonjić Gradu

Avatar

Published

on

Radovi na rekonstrukciji glavnog terena Gradskog stadiona “Luke” u Mrkonjić Gradu odvijaju se predviđenom dinamikom.

Najteži i najobimniji dio posla oko proširenja terena, iskopa i odvoza zemlje na deponiju, ravnanju i nivelisanju terena privode se kraju. U toku je izlijevanje betonskih zidova i iskopa za drenažne cijevi i cijevi za sistem prskanja terena.

Radnicima “Mrkonjić puteva” na ruku idu ove sedmice i povoljne vremenske prilike, pa su radovi intenzivirani sa većim brojem teških građevinskih mašina.

Za ljubitelje fudbala u Mrkonjić Gradu i one kojima je ovaj grad i fudbal na srcu još jedna lijepa vijest. Na prijedlog uprave kluba rukovodstvo lokalne zajednice prihvatilo je prijedlog da se za potrebe rasvjete na stadionu ugrade energetski kablovi i ostave izvodi za priključenje rasvjete za reflektore. Tako, kada se obezbijede sredstva, stadion “Luke” dobit će i savremenu rasvjetu, prema potrebnim standardima za odigravanje noćnih utakmica.

“Zahvalni smo rukovodstvu Opštine na velikoj podršci da ‘Luke’ budu moderan i funkcionalan stadion. Biće još tu malih zahvata oko terena, koji nisu predviđeni projektom”, kaže predsjednik Upravnog odbora Milenko Milekić.

Čelni ljudi kluba svaki dan su na stadinu i prate kao se radovi odvijaju. Osim rekonstrukcije terena, potrebno je da se “umiju” i svlačionice.

“Došli smo na ideju da učenici Mašinske škole u svojoj radionici urade klupe i vješalice za svlačionice. Iskoristli bi otpadno železo sa stadiona. Planiramo da učenici naše škole ofarbaju komletnu ogradu na tribinama do igrališta. Što su oni s oduševljenjem prihvatili. Evo pozivamo i privredne subjekte iz naše grada, ali iz šire da nam pomognu oko obezbjeđenja farbe i repromaterijala za farbanje ograde”, kaže predsjednik Upravnog odbora Milenko Milekić.

 

 

(Jajce Online)

Objava Intenzivirani radovi na stadionu “Luke” u Mrkonjić Gradu pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement