Connect with us

Jajce

Ispraćaj 28 djece Bubamara u školu (FOTO)

Avatar

Published

on

U dvorištu JPU Dječji vrtić „Bare“ Jajce, 06. 06. 2019. godine s početkom u 10 sati uspješno je organizirana Završna svečanost Malih maturanata – ispraćaj 28 djece Bubamara u školu.

Naše Bubamare proslavile su svoju malu – veliku maturu i time spremno došli na korak do školskih klupa. Svečanim programom, stečenim znanjem, igrom, pjesmom, glumom i plesom predstavili su se svojim mlađim kolegama, roditeljima i prijateljima koji su sa suzama u očima pratili ovu dirljivu manifestaciju svojih najdražih.

Nakon službenog dijela programa, uslijedio je i neslužbeni dio u kojem smo se počastili kolačima, tortama i slatkišima koje su nam priredili roditelji naše djece, polaznika vrtića.
Uspješno je izrealiziran i priveden program Predškole u ovoj ustanovi, ali i u područnim školama općine Jajce.

Obvezni je to program pripreme djece za polazak u prvi razred osnovne škole kojim bi od sljedeće školske godine trebala biti obuhvaćena sva djeca na općini Jajce. U ovoj školskoj godini obuhvatili su 100 djece koja nikad nisu boravila u vrtiću i na taj način obuhvatili tri četvrtine djece koja će najesen krenuti u prvi razred osnovne škole.

-Program Ppedškole izvodio se osim u JPU Dječji vrtić „Bare“, u područnim školama osnovnih škola „Berta Kučera“ i „Jajce“, odnosno u Šibenici i Vincu te Kuprešanima, Kruščici i Bešpelju.  Prilika je ovo da zahvalimo rukovodstvu imenovanih osnovnih škola, učiteljima i odgojiteljima kao i Ministarstvu obrazovanja, znanosti, kulture i športa KSB/SBK koji su nam omogućili realizaciju ovog programa besplatno za našu djecu – poručili su JPU Dječji vrtić „Bare“Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement