Connect with us

BiH

Izabrano novo vodstvo OO HDZ BiH Jajce

Avatar

Published

on

Danas je u Jajcu održana XIII. Izborna skupština OO HDZ Jajce na kojoj je izabran novi Općinski odbor, Nadzorni odbor i izaslanici za Izbornu skupštinu ŽO HDZ BiH Središnja Bosna. Skupštini je nazočilo 75 izaslanika od 89 izaslanika izabranih po temeljnim ograncima.

Predsjednik ŽO HDZ BiH Središnja Bosna Radoje Vidović i ministar u Vladi ŽSB i tajnik ŽO HDZ Središnja Bosna gosp. Bojan Domić svojom nazočnošću uveličali su ovaj završni izborni ciklus Općinske organizacije HDZ BIH Jajce.

Skupština je protekla u pozitivnom ozračju te se još jednom istaklo veliko zajedništvo koje od zadnjih unutarstranačkih izbora, održanih prije četiri godine, vlada u OO HDZ BiH Jajce.

Poslije Izborne skupštine, održana je i konstituirajuća sjednica novoizabranog OO HDZ BiH Jajce. Za predsjednika je jednoglasno izabran dosadašnji predsjednik OO HDZ BiH Jajce gosp. Ivo Šimunović.

Za dopredsjednike su izabrani: Anto Lukić, Smiljka Brtan i Josip Topić. Za tajnika OO HDZ BiH Jajce izabran je Anto Brtan, a za rizničara Igor Lacić.

U OO HDZ BiH Jajce još su izabrani: Josip Zrile, Dragan Jakešević, Tomislav Leovac, Vlado Radovac, Stipan Jezerčić, Marko Svalina, Branko Perak, Jako Jurišić, Velimir Leovac, Mirjana Ilinović, Juro Šimunović i Željko Mizan.

U Nadzorni odbor izabrani su: Suzana Barić, Stipo Radovac i Ivo Bagarić.

Poslije Izborne skupštine upriličen je prigodni domjenak za sve izaslanike na koji su došli i brojni drugi članovi HDZ i simpatizeri.

Feed: VolimJajce.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement