Connect with us

BiH

Izetbegović i Novalić obećali brzu cestu prema Jajcu i školu

Avatar

Published

on

Posjeta predstavnika SDA-a Srednjobosanskom kantonu, ali i Općini Travnik počela je prisustvovanju džuma-namazu u Šarenoj džamiji nakon čega je u zgradi Vlade SBK održan Kantonalni odbor SDA SBK.

Novalić i Izetbegović su položili cvijeće na Šehidsko mezarje u Travniku, a svoju posjetu su zaključili tribinom u sali Općine Travnik gdje su razgovarali s građanima i predstavnicima vlasti.

Foto: E. M./Klix.baFoto: E. M./Klix.ba

Danas se u Travniku razgovaralo o formiranju i neformiranju vlasti, o infrastrukturnim projektima kao što je brza cesta koja treba ići prema Jajcu s ciljem približavanja Krajine Sarajevu, ali i o školi u Travniku i drugim projektima.

Zaključak je da za projekte izgradnje ceste i škole trebaju svi nivoi vlasti dati svoj maksimum i riješiti probleme koji usporavaju realizaciju ovih projekata.

Foto: E. M./Klix.baFoto: E. M./Klix.ba

Izetbegović je kazao da će SDA u narednom periodu obići sve kantone u FBiH te razgovarati s građanima o gorućim problemima i načinima da se oni riješe u što skorijem periodu.

U delegaciji SDA pored Izetbegovića i Novalića bili su ministar u Vladi FBiH Edin Ramić te zastupnik u Parlamentu FBiH Halid Genjac.

(klix)

Objava Izetbegović i Novalić obećali brzu cestu prema Jajcu i školu pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement