Connect with us

BiH

Izetbegović – Nelson: Potrebne funkcionalne institucije za dobrobit gr…

Avatar

Published

on

Izetbegović – Nelson: Potrebne funkcionalne institucije za dobrobit gr...

BiH

sastanak

Istaknuto je da je od najveće važnosti nastaviti sa provođenjem reformi, kako bi se poboljšao standard građana, osnažila borba protiv korupcije te dinamizirao napredak na putu euroatlantskih integracija

.fb-comments,.fb-comments span,.fb-comments span iframe[style]{min-width:100%!important;width:100%!important}

Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentrane skupštine BiH i predsjednik SDA Bakir Izetbegović primio je danas u posjetu ambasadora Sjedinjenih Američkih Država (SAD) u Bosni i Hercegovini Erica Nelsona, a u fokusu razgovora sagovornika bio je proces formiranja novog saziva Vijeća ministara i Vlade Federacije BiH, kao i deblokada rada Parlamentarne skupštine BiH.

Sagovornici su se usaglasili da je od izuzetnog značaja za BiH da ima funkcionalne institucije, koje rade za dobrobit građana.

Ambasdor Nelson je potcrtao da je jako štetno za građane i državu da Parlamentarna skupština BiH ne radi i da je potrebno učiniti dodatne napore kako bi se pokrenuo rad najvišeg zakonodavnog tijela u BiH.

Istaknuto je da je od najveće važnosti nastaviti sa provođenjem reformi, kako bi se poboljšao standard građana, osnažila borba protiv korupcije te dinamizirao napredak na putu euroatlantskih integracija, saopćeno je iz SDA.

Fokus.ba

Objava Izetbegović – Nelson: Potrebne funkcionalne institucije za dobrobit građana pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement