Connect with us

BiH

Izvinjenje rukovodstva Skupštine KS građanima zbog neisticanja državne…

Avatar

Published

on

Izvinjenje rukovodstva Skupštine KS građanima zbog neisticanja državne...

BiH

mirza čelik

Kako je naglasio predsjedavajući Čelik, neposredno prije početka komemoracije održan je sastanak skupštinskog rukovodstva na kojem je on imenovan za predsjedavajućeg Skupštine KS

.fb-comments,.fb-comments span,.fb-comments span iframe[style]{min-width:100%!important;width:100%!important}

Rukovodstvo Skupštine Kantona Sarajevo predvođeno predsjedavajućim Mirzom Čelikom uputilo je danas izvinjenje građanima Kantona Sarajevo, posebno porodicama ubijenih i svima onima koji su u Narodnom pozorištu prisustvovali Zajedničkoj komemorativnoj sjednici Kantona Sarajevo, Grada Sarajeva i sarajevskih općina, povodom Dana sjećanja na sve ubijene građane Sarajeva u periodu 1992.-1995. godina, zbog činjenice da na vidnom mjestu nije bila istaknuta zastava Bosne i Hercegovine.

Kako je naglasio predsjedavajući Čelik, neposredno prije početka komemoracije održan je sastanak skupštinskog rukovodstva na kojem je on imenovan za predsjedavajućeg Skupštine KS.

– Samo sat vremena prije održavanja komemorativne sjednice odlučeno je da ću se uime rukovodstva Skupštine KS na ovom tužnom skupu obratiti ja, u svojstvu novog predsjedavajućeg, tako da nažalost sa svim drugim bitnim detaljima, sličnim ovom, iz objektivnih razloga nisam mogao lično da se upoznam – obrazložio je predsjedavajući Čelik, saopćeno je iz Pres-službe KS-a.

Fokus.ba

Objava Izvinjenje rukovodstva Skupštine KS građanima zbog neisticanja državne zastave pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement