Connect with us

Jajce

Jajačka Agencija obezbjedila nove sportske garniture

Avatar

Published

onU proteklih deset godina postojanja NK Metalleghe BSI je tijekom natjecateljskih izazova i nastupa u različitim ligaškim nivoima u cijeloj BiH, te međunarodnim turnirima u zemljama regiona, istovremeno i promovirao grada Jajce.

Potencijal sporta a posebno nogometa i ovog kluba kao najorganiziranijeg i najbrojnijeg u Srednjoj Bosni, kao sredstva u promociji turističkih potencijala Jajca, prepoznala je JU Agencija za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca.
Uspješna suradnja nadograđena je novim promotivnim iskorakom. Naime, JU Agencija za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca je za najmlađe natjecateljske selekcije Kraljeva obezbjedila nove sportske garniture u kojima će naše buduće nogometne zvijezde nastupati u narednom periodu.

Direktor Agencije Anto Brtan danas je uručio opremu kapitenima pretpionirske i pionirske selekcije Kraljeva Josipu Ćosiću i Pavelu Pršlji, uz želju da im donese sportsku sreću ove nedjelje na utakmicama u Bugojnu.
Kraljevski grad i Kraljevi uspješna je simbioza koja će, nadamo se, i u narednim godinama biti još učinkovitija i raznovrsnija.
 

 
 
(metalleghe bsi)Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement