Connect with us

BiH

Jajčanka Amina Kurić kandidatkinja za fotomodel FBiH

Avatar

Published

on

Jajčanka Amina Kurić kandidatkinja za fotomodel FBiH

Portal Centralna.ba medijski je pokrovitelj IZBORA FOTOMEDELA FBIH koji će se održati 05.08. u 20 sati u Svadbenom salonu “Dačo” u Vitezu.

IME: Amina

PREZIME: Kurić

DATUM ROĐENJA: 10.08.2001.

GRAD: Jajce

ŠKOLOVANJE: Internacionalni Univerzitet Travnik ( II godina Pravnog fakulteta)

INTERESI: Modeling, Putovanja, Učenje turskog jezika

KAKO SE PRIJAVILA NA NATJECANJE: Posljednjih par godina me počeo zanimati svijet mode, ljepote i modelinga te sam pratila razna takmičenja kako u svijetu tako i u svojoj zemlji. Kontaktirala me prijateljica i ponudila mi ovu sjajnu priliku koju nisam mogla odbiti i tako je počelo ovo nezaboravno putovanje ka ostvarenju mog sna.

PLANOVI ZA BUDUĆNOST: Što se tiče planova za budućnost želim da uspješno završim započete studije, također da osvojim što bolji plasman na budućem takmičenju. Voljela bih da svoje prve korake u karijeri fotomodela napravim u svojoj zemlji, a naravno ako bude prilike i u inostranstvu.

O SEBI: Zovem se Amina Kurić, trenutno imam 19 godina i dolazim iz Jajca. Završila sam drugu godinu Pravnog fakulteta, smjer opće pravo. Mnogo volim putovanja, otkrivanje novih mjesta, upoznavanje novih ljudi što mi ovaj posao sa sobom i donosi. Ljubav prema modelingu gajim već dugo i jedan od najvećih snova mi je da predstavljam svoju državu na velikim svjetskim takmičenjima. U životu volim i cijenim jednostavnost, pa bih sebe i opisala kao jednostavnu, odgovornu i staloženu osobu.

SPONZOR: Trgovina Đaza Vl.Nijaz Kurić

(centralna.ba)

The post Jajčanka Amina Kurić kandidatkinja za fotomodel FBiH appeared first on Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement