Connect with us

Jajce

Jajčanke Anesa Škiljan i Ivana Ladan plasirale na Miss BiH za Miss Svi…

Avatar

Published

on

Amina Smajić iz Kladnja je nova Miss Federacije Bosne i Hercegovine, odlučeno je na večerašnjem izboru najljepših djevojaka koje je održano u Tuzli. Njoj je krunu predala prošlogodišnja najljepša djevojka iz Federacije BiH Tuzlanka Elma Šljivić.

U ovoj noći mode i ljepote 24 djevojke prošetale su modnom pistom te pokazale svoju ljepotu, mladost, znanja i vještine, a za Miss televotinga izabrana je Larisa Bubalo.

 

Večerašnji izbor Miss Federacije BiH pratio je i bogat muzičko-revijalni program u kojem su nastupili članovi tuzlanskog benda Jutro i violinisti, dok se na sceni kao specijalni gost pojavio mladi pjevač Armin Malikić.

Moto ovogodišnjeg izbora bio je “Bolje obrazovanje bolja BiH”, a sve prisutne kroz ovu noć u Bosanskom kulturnom centru u Tuzli vodio je voditeljski par Ljiljana Krulj i Zlatan Jovanović.

Izbor Miss Federacije BiH održan je u sklopu kvalifikacija za državni izbor najljepše djevojke koji će biti upriličen početkom oktobra ove godina na kojem će učestvovati i naše dvije sugrađanke Anesa Škiljan i Ivana Ladan. Nažalost, treća Jajčanka Matea Brtan nije se uspjela plasirati u završnicu takmičenja.

Najljepša djevojka iz Bosne i Hercegovine učestvovat će na izboru za Miss svijeta koji će biti održan 14. decembra u Londonu.

 

 

 

(agencije/Klix)Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement