Connect with us

Jajce

Jajce bilo domaćin ekološkog kviza ‘Lijepa naša’ (FOTO)

Avatar

Published

onU našem gradu jučer se održao Ekološki kviz “Lijepa naša 2019” koji je najveće ekološko natjecanje osnovnih i srednjih škola koje se provodi od 1992. godine u organizaciji Udruge Lijepa Naša. Domaćin je osnovna škola „13. rujan“ iz Jajca.

Na natjecanju su sudjelovale: OŠ „Kaonik“ iz Busovače, OŠ „Busovača“ iz Busovače, OŠ „I.G Kovačić“ iz Fojnice, OŠ „Dubravica“ iz Viteza, OŠ „Boris Ćorić“ iz Kreševa, OŠ „Nova Bila“ iz Nove Bile, OŠ „Bila“ iz Viteza, OŠ „Vitez“ iz Viteza, OŠ „Brestovsko“ iz Kiseljaka, OŠ „Lepenica“ iz Kiseljaka, OŠ „Gromiljak“ iz Kiseljaka, OŠ „Kiseljak“ iz Kiseljaka, OŠ „Bugojno“ iz Bugojna, OŠ „fra Marijan Šunjić“ iz Novog Travnika, OŠ „Novi Travnik“ iz Novog Travnika, Katolički školski centar „Petar Barbarić“  iz Travnika, OŠ „Uskoplje“ iz Uskoplja, OŠ „Braća Jezerčić“ Jajce i OŠ „13. rujan“ iz Jajca.

Kviz je otvorila ravnateljica Osnovne škole „13. rujan“ Iva Ladan uz prigodne pozdrave brojnim gostima, od kojih je svakako poseban utisak na nazočne ostavio zamjenik ministra obrazovanja, znanosti, kulture i športa Bojana Domića, Zoran Matošević. On je u pozdravnom govoru zahvalio na pozivu te poručio kako je, osim sudjelovanja i druženja na kvizu, važna edukacija mladih i poticanje ekološke svijesti.

REZULTATI:
1. mjesto – Osnovna škola “Bila”
2. mjesto – KŠC “Petar Barbarić”
3. mjesto – Osnovna škola “Brestovsko”

-Zahvaljujemo se svim donatorima koji su nam pomogli u realizaciji ovog hvalevrijednog natjecanja. Velike pohvale nastavnom i pomoćnom osoblju naše škole koji su neumorno radili na organizaciji i provedbi , te se pokazali odlični u ulozi domaćina, naveli su iz OŠ “13. rujan” Jajce.

 
 
(Jajce Online/Volim Jajce)Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement