Connect with us

Jajce

Jajce domaćin Nacionalne konferencije “Održivi turizam kao razvojni potencijal BiH” – Jajce Press – …

Jajce Press

Published

on

Jajce će 16. i 17. septembra biti domaćin Nacionalne konferencije „Održivi turizam kao razvojni potencijal Bosne i Hercegovine“.

Konferencijom se želi istaći važnost razvoja održivog turizma kao potencijala za odgovoran društveni i ekonomski razvoj BiH i potaknuti sudjelovanje i integraciju svih ključnih sudionika, uključujući lokalno stanovništvo, u stvaranju održivog turizma lokalnih zajednica i razvoju novih inovativnih održivih praksi i destinacija.

Na Konferenciji će se predstaviti stručnjaci održivog turizma iz BiH i Slovenije, predstavnici državnih i kantonalnih institucija, javnih, vladinih i nevladinih organizacija te poduzetnice i poduzetnici aktivni u oblasti turizma u BiH i Sloveniji, poticajna okruženja i dobre prakse.

Program konferencije preuzmite OVDJE

Dvodnevna nacionalna konferencija „Održivi turizam kao razvojni potencijal BiH“ održava se u okviru projekta „Podsticajno okruženje za socijalno poduzetništvo i turizam za žene u BiH“ kojeg finansira Ministarstvo za vanjske poslove Republike Slovenije, program Međunarodna razvojna suradnja Slovenije.

Konferencija će se održati u Hotelu „Turist ‘98“ u Jajcu 16. i 17. septembra 2019. godine.

Feed: jajcepress.com

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement
The location could not be found.