Connect with us

BiH

Jajce: Iz Vrbasa izvučen crveni Klio, tijelo muškarca nađeno u vozilu …

Avatar

Published

onCrveni „Reno klio”  koji je danas sletio s magistralnog puta M16 u rijeku Vrbas, u blizini tunela Barevo 3, u općini Jajce, izvučen je iz vode oko 18 sati. U vozilu je bilo tijelo jedna osobe, dok se za dvije još traga.
Automobil sletio je u vodu oko 12.30 sati
-Danas smo oko 12 i 40 dobili smo prijavu u PS Jajce da je došlo do slijetanja vozila u rijeku Vrbas, otišli smo na lice mjesta i potvrdili navode prijave – govori nam Bare Pršlja, načelnik PU Jajce.
U vozilu se nalazile tri muške osobe.

-Prema dobijenim informacijama očevidaca u vozilu marke „Reno klio“ nalazili su se tri muške osobe bh. registarskih oznaka s područja Sarajeva.Trenutno utvrđujemo identitet da bi mogli reći nešto više o tome – ističe Pršlja.

Nakon nesreće angažovano je više ekipa, ronioci iz MUP-a ZDK, pripadnici Jedinice za podršku SBK, članovi rafting kluba iz Jajca, kao i dizalica iz lokalnog preduzeća.

Ronioci nisu mogli roniti jer je zbog padavina voda jako mutna, pa će sutra ujutro nastaviti s potrgaom.

Ronioci nisu mogli roniti jer je zbog padavina voda jako mutna, pa će sutra ujutro nastaviti s potrgaom. Prema riječima očevidaca „Reno klio” kretao se velikom brzinom koju nije prilagodio uvjetima puta.
 
(avaz)


The post Jajce: Iz Vrbasa izvučen crveni Klio, tijelo muškarca nađeno u vozilu (FOTO/VIDEO) appeared first on Jajce-Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement