Connect with us

Jajce

Jajce: Momku pozlilo zbog kladionice!

Avatar

Published

onAmir Bilten, dvadesetdvogodišnjak iz Jajca sinoć je hospitaliziran u Opću bolnicu Jajce zbog naglog pogoršanja zdravstvenog stanja. Amir je dobio gastritis i upalu čira nakon što je kasno navečer skontao da je taj dan zaboravio otići u kladionicu.

“Ne znam šta se zapravo tačno desilo, što li sam ja zaboravio da odem u kladaru i kako mi se dan izvukao. Ja sam nezaposlen i obično mi dan traje ko godina, međutim, taj dan nešto trka frka, Cune zvao na kafu, te prebacili na pivu koju, te hajde onda da opalimo koju soccera i izvuče se dan. Utom ona kiša ljuljnu i ja otiđoh direktno kući, Nijaza sretoh pa me on povukao, on je iz mog komšiluka”, rekao nam je Bilten.
Međutim, oko 20 časova, Amir je osjetio nagle bolove u predjelu stomaka i prepona.

“Oko osam navečer sam upalio TV i šaltao kanale, kontam da malo prilegnem i odmorim od napornog dana. Kako sam šaltao kanale, okrene slučajno Arenu tricu i skontam da taj dan nisam otišao u kladaru a ponuda metar. Meni se znači namračilo momentalno, samo krenu nešto iz stomaka, zgrčih se sav. Stara odmah hitnu zvala. A još dan prije gledam i kontam kako će biti dobrih parova za odigrati i zaboravim. Mal ne lipsah tu na licu mjesta, mogao sam brat bratu dvije glave biti dobar bez pretjeranog kalkulisanja. Al eto, ne dade se”, dodao je Amir.
Doktori su konstatovali da će Amir morati igrati dva listića dnevno po dvije marke naredne dvije sedmice kako bi mu se stanje poboljšalo, te da nakon toga dođe na kontrolu.
 

 
(satro.info)Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement