Klik Jajce
Jajce Jajce Online

Jajce: U toku je izrada dokumenta ‘Strategija komunikacije s dijasporom’Poštovani i dragi naši Jajčani i Jajčanke,

sve vas želimo zamoliti da informaciju odnosno upitnik možete preuzeti na ovom linku podijelite s vašim prijateljima Jajčanima i Jajčankama koji trenutno žive i rade izvan Bosne i Hercegovine.

Za sva udruženja i pojedince koja imaju web stranice, Facebook, Instagram ili druge mreže molimo da razmijenite ovu vijest.

Za vas, dragi Jajčani i Jajčanke koji se nalazite u dijaspori molimo da popunite anketu na ovom linku.

Bićemo vam neizmjerno zahvalni, a izradom strategije komuniciranja s dijasporom Općina Jajce u mnogome ćemo unaprijediti našu saradnju i usluge. Ako ovih dana boravite u Jajcu anketu možete popuniti i na isprintanom obrascu koji se nalazi u zgradi Općine Jajce na šalteru protokola.

Podsjećamo vas da je Općina Jajce dijelom projekta “Dijaspora za razvoj D4D” koji je zajednički projekat Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH i Vlade Švicarske, u partnerstvu s UNDP BiH i IOM BiH.

U želji da unaprjeđujemo usluge i ostvarimo što kvalitetniji kontakt s našom dijasporom u toku je implementacija projekta izrade Strategije komunikacije s dijasporom. U tom smislu potrebna nam je vaša pomoć tako da popunite upitnik klikom na ovaj link.

 

 

(Općina Jajce)


Feed: Jajce-Online.com

Povezane vijesti

Predsjedništvo usvojilo budžet institucija BiH za 2020. godinu

Jajce Online

Krunić: Drago mi je da pokazujemo Bosni i Hercegovini da se Borac vrat…

Jajce Online

Izetbegović: Ako treba ponovo ćemo ući u krizu, ali u ovoj državi pošt…

Jajce Online