18.1 C
Jajce
Utorak, 28 rujna, 2021
Klik Jajce
BiH Jajce Online

Jakirović: Bilo je teških gluposti u igri i moramo biti bolji, ako ne možemo, onda smo limitirani

Trener Zrinjskog Sergej Jakirović komentarisao je pripreme Plemića za narednu sezonu, ali i utakmicu protiv Hrvatskog dragovoljca (2:2).

Trener Zrinjskog Sergej Jakirović komentarisao je pripreme Plemića za narednu sezonu, ali i utakmicu protiv Hrvatskog dragovoljca (2:2).

Jakirović je bio zadovoljan igrom, a posebno na startu utakmice. Ipak, ne raduje ga slabija realizacija.

“Jako sam zadovoljan, posebno prvih 30 minuta gdje smo stiskali i imali visok presing. Jedino što me zabrinjava, jeste da nam treba puno prilika za gol. Puno se promašuje i to se neće moći u Premijer ligi tolerisati. Vidjeli smo i danas kod Mašića, kada nije uspio zabiti, u narednom napadu nas kazni protivnik i zabije za 1:1”, rekao je Jakirović, a onda se osvrnuo na neke od loših stvari koje je vidio.

“Puno lijepih stvari sam vidio, po teškom terenu. U drugom poluvremenu igrali smo manje, na zahtjev Dragovoljca. Bilo je i teških gluposti, koje ovaj nivo ne može pratiti. Ako tolike greške radiš, to ne trpi i moramo biti bolji, ili smo limitirani. Nema trećeg”.

Bilbija i Juranović nisu bili u kadru zbog problema sa manjim povredama. Trener Zrinjskog je objasnio kakva je situacija.

“Oni treniraju individualno, sa Marinom, kondicijskim trenerom. Bilbija je imao bol u koljenu, ali nije ništa strašno. Vjerujem da su već za srijedu spremni i da će odigrati više minuta”.

KOMENTARI

The post Jakirović: Bilo je teških gluposti u igri i moramo biti bolji, ako ne možemo, onda smo limitirani appeared first on Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Povezane vijesti

Dilaver upitan zbog temperature: Bjelica otkrio koji igraći neće biti …

Jajce Online

Sutra u Banju Luku stiže medicinska pomoć iz Rusije

Jajce Online

VIDEO – OPASNA DROGA HARA: Djevojčice se prodaju za joint, mladići kradu, a psihijatar je objasnio kakve su posljedice…

Jajce Online