Connect with us

Jajce Online

Jedan klub iz regiona potvrđen za FIFA-u 20, Zmajevi će biti u novom P…

Avatar

Published

on

Dinamo Zagreb je objavio na društvenim mrežama kako će i ove godine biti službeno licenciran u FIFA-i 20 koja izlazi 27. septembra.

Dinamo Zagreb je objavio na društvenim mrežama kako će i ove godine biti službeno licenciran u FIFA-i 20 koja izlazi 27. septembra.

Dinamo je zasad i jedini klub iz našeg regiona (zapadni Balkan) koji je potrvdio da će biti licenciran u novom nastavku najpopularnijeg nogometnog serijala na svijetu.

Za sve one koji nam svakog dana šalju upite, sada imamo i službenu objavu – GNK Dinamo Zagreb bit će jedini hrvatski te jedan od rijetkih nogometnih klubova iz ovog dijela Europe koji će biti službeno licenciran u FIFA-i 20 EA Sportsa”, stoji u objavni na Facebook stranici hrvatskog prvaka.

Dinamo je licenciran i u FIFA-i 19, a tada su iz kluba naveli kako smatraju da je važno biti prisutan u najpopularnijoj nogometnoj igri kako bi se približili mlađoj publici i promovirali klub u novim medijima.

Kako se bliže datumi izlaska novih FIFA i PES igara zahuktava se i borba za igrače. Iz dana u dan stižu nove najave za obje igra s kojima se trude privući nove i zadržati stare postojeće igrače.

Mnogi smatraju kako trenutno prednjači PES, u kojem ćemo moći zaigrati i Euro 2020.

Kvalifikuje li se reprezentacija BiH na Evropsko prvenstvo i ona će biti uključena u novi PES, ali možda ne odmah po izlasku igre, već kad izađe besplatan DLC za Euro.

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava Jedan klub iz regiona potvrđen za FIFA-u 20, Zmajevi će biti u novom PES-u pod jednim uvjetom pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement