Connect with us

BiH

JEZIVA PORUKA PREDSJEDNIKU SUDA BIH “Cionistički čifute, zbog suradnje…

Volim Jajce

Published

on


Utvrđeno je da je i Misirača dobila vrlo sličnu poruku gdje se spominje izdaja i Mosad, a one su upućene s bazne stanice na Ilidži.

Nakon današnjeg “Avaza” da su prijetnje smrću predsjedniku Suda BiH Ranku Debevcu i tužiteljici Jadranki Lokmić – Misirača (zbog atmosfere koju prave pojedini neodgovorni političari) vjerojatno iz radikalnih krugova,  potvrdu tome dao je rasplet, odnosno Debevc koji je izjavio:
– U poruci stoji: “Cionistički čifute, zbog suradnje s Mossadom osuđen si na smrt” – potvrdio je Debevc za sarajevske portale.
Također, utvrđeno je da je i Misirača dobila vrlo sličnu poruku gdje se spominje izdaja i Mossad, a one su upućene s bazne stanice na Ilidži.
Sada je potpuno jasno da je u pitanju antižidovski čin koji se može promatrati i kao kontinuitet provokacija, kao što su prošlotjedne poruke antisemitskog sadržaja ispisane na sarajevskim ulicama.
Do sada nisu otkriveni autori tih sramnih grafita, ali nije otkriven i procesuiran ni čovjek koji je metalnim topuzom prije nekoliko godina pokušao ubiti savjetnika za kulturu i vjeru Židovske zajednice Elija Taubera.
Dnevnik.baFeed: VolimJajce.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement Enter ad code here
Vedro
Danas 03/210%
Vedro
Vedro
Sutra 03/220%
Vedro
Vedro
Subota 03/2310%
Vedro
Vedro
Nedjelja 03/2410%
Vedro
Vedro
Ponedjeljak 03/2520%
Vedro