Connect with us

Jajce

JU “Agencija Jajce” sponzorirala nabavku novih dresova najmlađim selek…

Avatar

Published

onNogomentni klub Metalleghe BSI iz Jajca u proteklih deset godina postojanja i nastupa u različitim ligama Bosne i Hercegovine, te na međunarodnim turnirima u susjednim zemljama, jedan je od najvažnijih promotora našega grada.
Potencijal sporta, a posebno nogometa i ovog kluba kao najorganiziranijeg i najbrojnijeg u Srednjoj Bosni, kao sredstva u promociji turističkih potencijala Jajca, prepoznala je JU “Agencija za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca”.
 

 
Uspješna suradnja nadograđena je novim promotivnim iskorakom. Naime, JU “Agencija za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca” je za najmlađe natjecateljske selekcije Kraljeva sponzorirala nabavku novih sportskih garnitura u kojima će naše buduće nogometne zvijezde nastupati u narednom periodu.

Direktor Agencije Anto Brtan danas je uručio opremu kapetanima pretpionirske i pionirske selekcije Kraljeva Josipu Ćosiću i Pavelu Pršlji, uz želju da im donese sportsku sreću ove nedjelje na utakmicama u Bugojnu.
Kraljevski grad i Kraljevi uspješna je simbioza koja će, nadamo se, i u narednim godinama biti još učinkovitija i raznovrsnija.
 
Metalleghe BSI / Agencija JajceFeed: VolimJajce.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement