Connect with us

Jajce Online

Kajtaz: Nadam se da BiH nikad neću zamijeniti drugom državom

Avatar

Published

on

Elvedin Kanafija, izvršni direktor za razvoj poslovanja “BH Telecoma“ i Damir Đedović, predsjednik Kluba vodenih sportova (KVS) Orka danas su u prostorijama Sportskog saveza Grada Mostara potpisali ugovor o saradnji.

Ovaj ugovor je od velikog značaja za članicu Orke i bh.reprezentativku, našu najbolju plivačicu, Aminu Kajtaz, koja je prisustvovala ceremoniji potpisivanja.

Nakon što se zahvalila kompaniji “BH Telecom“na podršci, Kajtaz je kazala kako će se potruditi da u narednom periodu još više trenira s ciljem ostvarivanja što boljih rezultata.

– Primarni cilj je polufinale Svjetskog prvenstva, a zatim Olimpijske igre.nNamjeravam dokazati da ću biti još bolji ambasador svoje zemlje u narednom periodu, da ću svoju državu ponosno predstavljati i nadam se da je nikad neću zamijeniti nekom drugom – poručila je Kajtaz.

Kanafija je naglasio da je potpisivanjem ovog ugovora najavljena nova era saradnje između “BH Telecoma“ s jedne strane i s druge Amine koja uspješno, kako je naveo, promovira i Mostar i svoju BiH.

– Vaši rezultati nisu mogli ostati nezapaženi i nadam se da će vam ovo pomoći da lakše ostvarite ciljeve koje ste zacrtali – rekao je Kanafija.

Također, riječi zahvale je uputio Đedović koji je naveo kako bi šteta bila da Kajtaz svoj maksimalni potencijal ne iskoristi zbog razloga koji nemaju veze sa sportom.

 

 

(avaz)

Objava Kajtaz: Nadam se da BiH nikad neću zamijeniti drugom državom pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement