Connect with us

BiH

KAKO JE MONIKA SPAŠENA OD MONSTRUMA? Mještanin vidio čovjeka kako bjež…

Avatar

Published

on

KAKO JE MONIKA SPAŠENA OD MONSTRUMA? Mještanin vidio čovjeka kako bježi, pa ušao u svoju vikendicu…

Mještanin srpskog sela posumnjao je da mu je netko provalio u kuću nakon što je vidio čovjeka kako bježi iz nje. Tamo je pronašao Moniku

Monika Karimanović (12), djevojčica koju je 10 dana tražilo više stotina policajaca, lovaca i dobrovoljaca konačno je spašena od opasnog pedofila. Oteo ju je pedofil Ninoslav Jovanović, poznatiji po nadimku Malčanski berberin. Djevojčica se trenutno nalazi u niškoj bolnici te se o njoj brinu liječnici, no prve informacije govore da nije ozlijeđena, normalno komunicira, ali da je iscrpljena i gladna.

Djevojčicu je policija pronašla u vikendici u srpskom selu Pasjača kod Svrljiga. Monika se odmah javila roditeljima pa ju je Hitna pomoć odvezla u bolnicu u Niš. Tamošnji mediji javili su da je 12-godišnjakinji kosa ošišana.

Jovanović je još uvijek u bijegu.

Vlasnik vikendice posumnjao da mu je netko provalio

“Presretan sam što je pronađena moja Monika. Najvažnije je da je ona živa. Rekli su mi da je dobro. Idem sad da je vidim prvi put od otmice. Hvala svima koji su sudjelovali u potrazi i koji su nam pružali podršku”, kazao je za Kurir otac djevojčice Robert Karimanović.

KAKO JE MONIKA SPAŠENA OD MONSTRUMA? Mještanin vidio čovjeka kako bježi, pa ušao u svoju vikendicu…

Kako doznaje Blic, jedan mještanin srpskog sela posumnjao je da mu je netko provalio u kuću nakon što je vidio čovjeka kako bježi iz nje. Berberin se uplašio što je otkriven pa je skočio kroz prozor i dao se dalje u bijeg. Vlasnik kuće ušao je u vikendicu, našao Moniku i predao ju policiji.

Inače, Jovanovića je policija locirala kada je nakon par dana upalio mobitel. Pedofil je još uvijek u bijegu, a srpski mediji pišu da je krenuo prema Bugarskoj.

net.hr

(Srednjabosna.com)

Objava KAKO JE MONIKA SPAŠENA OD MONSTRUMA? Mještanin vidio čovjeka kako bježi, pa ušao u svoju vikendicu… pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement