Connect with us

Jajce

Kandidaturu Edina Hozana podržao OO SBB Jajce

Avatar

Published

on

Današnjim zajedničkim fotografisanjem predstavnika SBB-a s kandidatima SDA-SBiH-ASDA ozvaničena je i zvanična podrška kandidatu Saveza Edinu Hozanu za načelničku poziciju na predstojećim lokalnim izborima.

Iako će ove stranke zasebno nastupiti s listama za Općinsko vijeće Jajce, bezrezervna podrška od strane jajačkog SBB-a aktulenom načelniku nije bila upitna.

Ovim činom potvrđena je ideja probosanskih patriotskih stranaka za očuvanje domovine Bosne i Hercegovine kao i samog grada Jajca.

-Zahvalni smo našem partneru SBB OO Jajce na ukazanom povjerenju, ovo je samo logički slijed i nastavak naše dobre saradnje. U prethodnom periodu realizovali smo mnoge važne infrastrukturalne projekte, te želimo da nastavimo s njihovom realizacijom i u naredne četiri godine, zbog dobrobiti naših građana i stvaranja još bolje životne sredine u Jajcu, rekao je Hozan.
U narednom periodu ozvaničit će se podrška Edinu Hozanu od strane još jedne političke opcije u Jajcu.

Ova predizborna kampanja uveliko se razlikuje od prethodnih, a nažalost, svjedoci smo da je u zadnjih par dana došlo do ekspanzije koronavirusa u Bosni i Hercegovini. Akteri današnjeg sastanka skrenuli su pažnju na važnost poštivanja svih epidemioloških mjera koje nalažu nadležne institucije, jer je zdravlje ljudi ispred svega!

 

 

(Jajce Online)

Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement