Connect with us

Senzor24

Karate klub “Kumite” iz Banja Luke se vratio s 23 medalje

Avatar

Published

on


U organizaciji karate kluba “Bushido” Banja Luka, danas je u dvorani Borik u Banja Luci održan tradicionalni peti međunarodni karate turnir “BUSHIDO BANJA LUKA Open 2017”.

Na turniru je učestvovalo 1100 takmičara iz 70 klubova iz šest zemalja, a među njima i članovi Karate kluba “Kumite” iz Jajca. Za ljubitelje karatea ovo je sigurno bio pravi praznik za oči, a za naše karataše svakako još jedno uspješno takmičenje.

Jajčani su se kući vratili s osvojene 23 medalje raznog sjaja.

“Naš karate klub Kumite Jajce je izišao sa 23 takmičara i u katama i u borbama gdje smo napravili jako dobar pa čak i odličan rezultat osvojivši ukupno 23 medalje različitog sjaja. Moram reći da nas već prepoznaju na takmičenjima i rado nas pozdravljaju sa sve većim respektom jer smo skoro jučer krenuli a već pravimo jako dobre rezultate i mnogi pa skoro svi koji prave kupove poput ovoga zovu nas da budemo takmičari na njihovim takmičenjima.  Jako sam zadovoljan s današnjim i svim prethodnim rezultatima mada uvijek može bolje i puno bolje a to ćemo postići samo konstantnim radom i trudom kao i do sada”, rekao je za senzor24 trener, Anto Katić.

Mi klubu čestitamo i želimo puno sreće u budućem radu!

T.Jakovljević

This slideshow requires JavaScript.Feed: Senzor24.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement