1.8 C
Jajce
Ponedjeljak, 11 prosinca, 2023
Jajce

Kazališna predstava “Taximetar” u Jajcu u četvrtak 28.9.

Udruga mladih Hrvoje Vukčić Hrvatinić i Udruga Kralj Stjepan Tomašević iz Jajca organiziraju igranje višestruko nagrađivane predstave “Taximetar” u Domu kulture Jajce
Predstava “Taximetar”, rađena je u koprodukciji Gradskog kazališta mladih Vitez i Hrvatskog kazališta Travnik, a oduševljava publiku gdje god se igra. Autor predstave je Goran Vojnović a u predstavi igraju profesionalni glumci, Matej Baškarad i Marko Mirković.
O predstavi: Roman je taksista u drugom poluvremenu svog života koji je potonuo u prosjek. Njegov život uzburka “nužna reforma taxi sustava” te niz događaja iz prošlosti. Život u taksiju, upoznavanje raznih profila ljudi te suočavanje sa surovom realnošću Romana prisilili na preispitivanje vlastitog života i životnih odluka. Publiku očekuje niz zaplete i komičnih situacija dok se u Romanovom taksiju vozi mnoštvo različitih karaktera, od konceptualnog umjetnika preko tajanstvene dame koja to nije, novopečenog japija i bivšeg pankera, neiskusnog svećenika, pasioniranog demonstranta, starog, usamljenog profesora marksizma te drugih likova kroz koje se zrcale problemi i frustracije vremena u kojem živimo.
Predstava će biti odigrana u Domu kulture Jajce, u četvrtak, 28.9. 2023. godine, s početkom u 19,00 sati.
Pokroviteljica ovog događaja je ministrica pravosuđa i uprave KSB Božana Petrović, a ulaz za sve posjetitelje je besplatan.

Povezane vijesti

Poziv mještankama MZ Divičani na pregled pokretnim mamografom

Glavni Urednik

Vjernici iz cijelog svijeta u Podmilačju molili za ozdravljenje bolesnih

Jajce Online

Rasvijetljena krađa u Jajcu: Zeničanka ukrala parfem

Glavni Urednik