Connect with us

BiH

KCUS upriličio pozdravni prijem za specijalizante

Avatar

Published

on

KCUS upriličio pozdravni prijem za specijalizante

BiH

dobrodošlica mladim kolegama

KCUS je sada ustanova sa najboljom dijagnostičkom i terapijskom opremom, ali i izrazito stručnim i educiranom kadrom, rekla je Izetbegovićeva

.fb-comments,.fb-comments span,.fb-comments span iframe[style]{min-width:100%!important;width:100%!important}

Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS) upriličio je danas pozdravni prijem i druženje za specijalizante.

Na ovaj način menadžment i uposlenici KCUS-a zaželjeli su dobrodošlicu mladim kolegama, a prisutnima se obratila generalna direktorica KCUS Sebija Izetbegović.

Izetbegović je kazala da se od mladih kolega očekuje da puno rade, nastoje naučiti što više, budu odgovorni i ljubazni međusobno i prema bolesnicima, te da se potrude da po završetku dobiju i stalno zaposlenje u najvećoj i najboljoj zdravstvenoj ustanovi u BIH.

– U svojem boravku u KCUS poštujte sve uposlenike, od svakoga možete naučiti nešto. Iskoristite vrijeme da napredujete i naučite posao od starijih kolega. Nastojte sa svojim mentorima izgraditi odnos uzajamnog poštovanja i prijateljstva, koje će trajati cijeli život. Gradite međusobno prijateljstva i kolegijalan i kvalitetan odnos, to će vam pomoći u životu i radu. Sretni ste da dolazite u KCUS kakav je sada – kazala je Izetbegović.

Dodala je da je KCUS sada ustanova sa najboljom dijagnostičkom i terapijskom opremom, ali i izrazito stručnim i educiranom kadrom.

– U ovom trenutku možemo reći i da smo među najboljim zdravstvenim ustanovama u regionu. Prvi smo nabavili najsavremenije dijanostičke i terapijske aparate, koji ni danas nemaju mnoge naše kolege u susjednim zemljama. Vi ste generacija ljekara koja će nas zamijeniti i s toga je na Vama velika odgovornost. Potrudite se da u svom radu budete najbolji i date najbolje od sebe – zaključila je direktorica KCUS-a.

Fokus.ba

Objava KCUS upriličio pozdravni prijem za specijalizante pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement