Connect with us

Jajce Online

Klub s Pecare donio odluku: Prekinute sve aktivnosti prvog tima Široko…

Avatar

Published

on

Nogometni savez BiH je jučer zvanično potvrdio da se odgađaju naredna dva kola Premijer lige BiH zbog pandemije korona virusa.

Nogometni savez BiH je jučer zvanično potvrdio da se odgađaju naredna dva kola Premijer lige BiH zbog pandemije korona virusa.

Zbog toga su u NK Široki Brijeg danas odnijeli odluku da se do 17. marta prekine sa svim aktivnostima prve ekipe ovog kluba.

“Sukladno preporukama Kriznog stožera Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi Županije Zapadnohercegovačke, prva momčad NK Široki Brijeg prestaje sa svim aktivnostima do najranije 17. marta, a po potrebi i duže.

S druge strane, raspuštene su i sve aktivnosti u svim kategorijama Škola nogometa NK Široki Brijeg i ŽNK Široki Brijeg do daljnjeg, dok će radna zajednica u sljedećim danima obavljati samo najnužnije poslove.

NK Široki Brijeg pozorno će nastaviti pratiti razvoj situacije s pandemijom koronavirusa, slijediti preporuke javno-zdravstvenih ustanova te poduzeti sve neophodne mjere u cilju sprječavanja širenja virusa”, saopštili su iz kluba s Pecare.

PLBIH

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava Klub s Pecare donio odluku: Prekinute sve aktivnosti prvog tima Širokog Brijega pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement