1.1 C
Jajce
Ponedjeljak, 25 listopada, 2021
Klik Jajce
BiH Jajce Online

Koji je idealan posao za svaki horoskopski znak

Da li ste stvoreni da budete vojnik, ljekar, kuvar, umjetnik?

Horoskop može da vam pomogne u odabiru idealnog zanimanja, prenosi Prva.rs.

Pogledajte koje je vaše.

1. Ovan

Aktivna karijera

Ako ste rođeni u ovom znaku, to znači vam je potreban živahan i zabavan posao. Za vas nikako nisu dosadni, monotoni i rutinski poslovi. Uzbuđuju vas usponi i padovi te nepredvidljivost.

Idealan posao: vojnik, sportista, vatrogasac, policajac, direktor firme, penjač

2. Bik

Poslovi povezani s boravkom na otvorenom

Vaš radni moto je – polako, ali sigurno. Potrebna vam je finansijska sigurnost da biste se osjećali stabilno, pa za vas preuzimanje rizika ne dolazi u obzir.

Idealan posao: baštovan, veterinar, čuvar lovišta, agent za nekretnine, kuvar

3. Blizanci

Nešto intelektualno

Blizanci znaju da budu tvrdoglavi i uglavnom žele da se zabavljaju, a opet vole da im je um aktivan pa su za vas idealni poslovi koji objedinjuju i jedno i drugo. Pazite da se ne ‘razvučete’ previše na sve strane i zapamtite da je komunikacija važna u svemu pa tako i u poslu.

Idealan posao: novinar, autor, prodavac, advokat, glumac, komičar

4. Rak

Nešto pomalo umjetnički

Vi ste po prirodi pomalo oprezni i neodlučni, možda čak i malo preplašeni. Jedan ste od najosjetljivijih horoskopskih znakova i mogli biste doći do izražaja u karijeri vezanoj za odnose s javnošću. Takođe, odgovarao bi vam i posao vezan za umjetnost.

Idealan posao: računovođa, hotelski radnik, kuvar, trgovac starinama

5. Lav

Karijera koja je u centru pažnje

Potrebno vam je društveno priznanje kako biste se osjećali cijenjeno. Vi žudite za odgovornostima i osjećajem moći, i prirodno ste nadareni za izdavanje naređenja. Ono na što ste alergični je to kad neko ne priznaje vaš trud ili kad morate da budete u sjenci – vi želite baš uvijek da budete u centru pažnje.

Idealan posao: direktor kompanije, umjetnik, slavna osoba, ambasador, posao vezan za luksuznu robu.

6. Djevica

Pomaganje drugima

Djevice su metodične, vrlo organizovane i ozbiljne. Vi ne volite pretjerano da rizikujete na poslu. Koristan ste pojedinac, ali znate da sumnjate u svoje sposobnosti ili čak da imate manjak samopouzdanja. Perfekcionista ste u svemu, a to kolegama na poslu može da smeta.

Idealan posao: matematičar, naučnik, računovođa, advokat, doktor, profesor, knjižničar

7. Vaga

Raznolika karijera

Vi svoj šarm, ljubaznost i diplomatičnost treba dobro da iskoristite za uspjeh u profesionalnom svijetu. Vrlo ste pristojni, a novac vam je jako veliki motivator. Takođe, morate da se osjećate dobro u radnom okruženju, što vam je jako važno. Osjećaj za pravdu može da utiče na vaš poslovni život, a mogli biste da se istaknute i na poslovima koji su usko vezani za umjetnost, piše 24.sata.hr.

Idealan posao: Frizer, stjuardesa, novinar, model, dizajner, zabavljač

8. Škorpije

Poslovi koji donose moć

Želite da budete moćni, volite da rješavate probleme i posjedujete snažno izraženu seksualnost. Harizmatični ste, skloni transformacijama, i finansijskim sektorima. Mars bi vas, takođe, mogao da usmjeri prema vojnoj karijeri, jer volite da naređujete, ali ne volite da primate naredbe od drugih.

Idealan posao: političar, privatni detektiv, policajac, hirurg, seksualni savjetnik

9. Strijelac

Međunarodna karijera

Sigurni ste u sebe i vrlo ambiciozni kad je karijera u pitanju. Moguće je da ste na neki način povezani s inostranstvom ili živite previše tiho za svoje godine. Takođe, skloni ste da podučavate druge ili prikupljate informacije, to vas ispunjava.

Idealan posao: turistički vodič, prevodilac, zabavljač, fotograf

10. Jarac

Tradicionalna karijera

Po prirodi ste ambiciozni, ali nedostaje vam strpljenja. Ali ne brinite, strpljenje je vrlina koja često dolazi kasnije u životu. Istrajni ste, marljivi i ne bojite se da zaprljate ruke kako biste mogli da dovršite neki zadatak.

Idealan posao: Istraživač, upravnik, bankar, profesor

11. Vodolija

Bilo šta što donosi slobodu

Vama je potreban osjećaj slobode, volite da se upuštate u avanture, imati različite projekte, a izazovni zadaci su vam najdraži. Kako ste idealistička i kreativna duša, vi teško podnosite obaveze.

Idealan posao: IT stručnjak, naučnik, pilot

12. Ribe

Sve što uključuje vodu

Vi ste osoba vrlo otvorenog uma. Niste materijalista, skloni ste sanjarenju i najprijatnije vam je u umjetničkim sektorima ili poslovima vezanima za vodu.

Idealan posao: Mornar, ribar, ronilac, pjesnik, pisac.

 

 

(nezavisne)

The post Koji je idealan posao za svaki horoskopski znak appeared first on Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Povezane vijesti

Najviše stručnjaka u Njemačku iselilo iz BiH

Jajce Online

Milan Tegeltija reagovao na Izetbegovićev poziv za njegovu smjenu

Jajce Online

Reakcije na zaključke Vijeća za implementaciju mira

Jajce Online