Connect with us

Jajce Online

Kolašinac uvjeren u opstanak u Bundesligi: Dugo sam se nadao i radujem se povratku

Avatar

Published

on

Bosanskohercegovački reprezentativac Sead Kolašinac presretan je nakon povratka u Schalke, pa je poručio kako je to nešto čemu se dugo radovao i nadao.

Bosanskohercegovački reprezentativac Sead Kolašinac presretan je nakon povratka u Schalke, pa je poručio kako je to nešto čemu se dugo radovao i nadao.

Kolašinac je stigao u Schalke na posudbu iz Arsenala do kraja sezone, a onda će Rudari imati opciju otkupa njegovog ugovora. Po dolasku, popularni Seo je poručio kako je uvjeren da će klub opstati u Bundesligi.

“Sretan sam i ponosan što ću nositi kraljevsko-plavi dres Schalkea ponovo. Klub je trenutno u teškoj situaciji. U narednim sedmicama i mjesecima želim dati doprinos kako bi osvojili što je više moguće bodova. Uspjet ćemo ostati zajedno, 100 posto sam uvjeren u to”, rekao je Kolašinac i nastavio:

“Vrlo sam sretan i što ću se ponovo povezati sa nekolicinom poznatih osoba, kako među igračima, tako i u klubu. Nikada nisam prestao imati kontakt sa Schalkeom. Povratak u Gelzenkirhen je nešto što sam zaista želio da napravim”.

KOMENTARI

The post Kolašinac uvjeren u opstanak u Bundesligi: Dugo sam se nadao i radujem se povratku appeared first on Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement