Connect with us

BiH

Kome se zamjerio bivši savjetnik Dragana Mektića

Avatar

Published

on

Kome se zamjerio bivši savjetnik Dragana Mektića

Kome se zamjerio bivši savjetnik Dragana Mektića
U Bijeljini je u srijedu oko 22:25 sati, u ulici Neznanih junaka 9, nepoznata osoba zapalila automobil Renault Clio vlasništvo Andrije Kulića, savjetnika bivšeg ministra sigurnosti Dragana Mektića.

Obavljen uviđaj

Kulić je član Uprave zvorničke „Alumine“, jedno vrijeme je obavljao i funkciju direktora “Pavlović internacional banke”. Automobil je potpuno izgorio u požaru. Vatrogasci su brzo intervenirali i ugasili požar koji se, srećom, nije proširio na druge parkirane automobile ispred zgrade u kojoj Kulić ima stan. Policija je obavila uviđaj i traga za osobom ili osobama koje su podmetnule požar.

Andrija Kulić izjavio je da ne zna ko bi mogao stajati iza ovog napada na njegovu pokretnu imovinu, naglašavajući da nije imao prijetnji, niti upozorenja od bilo koga u posljednje vrijeme.

Poliven benzinom

– Pretpostavljam da je automobil poliven benzinom i zapaljen. Ne znam ko bi to mogao uraditi, jer direktnih prijetnji nisam imao. Obavljao sam brojne funkcije i često sam ukazivao na kriminal, borio sam se protiv korupcije. Moguće je da sam nekome iz tih krugova zasmetao – rekao je Kulić.

Sveštenik pozvao vatrogasce

Stanar zgrade ispred koje je izgorio automobil, sveštenik Grigorije Vračević, kaže da je požar buknuo na parkingu, ispod njegovog stana.

– Vidio sam bljesak petnaestak minuta prije ponoći. Automobil je gorio oko pet minuta. Brzo sam pozvao vatrogasce i oni su stigli za nekoliko minuta i lokalizovali požar. Ovo je centar grada. Naravno da smo svi uznemireni, mi koji živimo u ovom objektu, ali i djeca koja su izložena ovakvim scenama. Srećom, vatra se nije proširila na druge automobile – kazao je Vračević.

(Srednjabosna.com)

Objava Kome se zamjerio bivši savjetnik Dragana Mektića pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement