Connect with us

Jajce Online

Kraljevi startali sa pripremama

Avatar

Published

on

Danas su na Mračaju Kraljevi počeli sa pripremama za novu prvoligašku sezonu.

Šef struke Salim Duraković sa pomoćnicima Almirom Toljom i Nijazom Zukićem, izvršio je prozivku na kojoj su prisustvovali slijedeći igrači:

Ivan Tankuljić, Sanel Kovač, Ilija Danilović, Mahir Mehić, Bojan Kremenović, Armin Bešagić, Rijad Pljevljak, Dženan Haračić, novajlije Aldin Ćeman (stigao iz FK Željezničar), Kristijan Soldatović (FK Podrinje), Elvir Trako (NK Novi Travnik), Anđelo Bevanda (HŠK Zrinjski), Emir Kukavica (Rudar Prijedor) i Marin Samardžić (HŠK Zrinjski), te juniori Matej Pilić, Pejo Tomazić, Marko Brtan, Mihael Marić i Danijel Perak.

Potom je uslijedio i prvi trening. Trener Duraković je ukratko predstavio plan priprema a poznati su i protivnici Kraljeva u test utakmicama: 06.07. na Mračaj dolazi Krupa, 13.07. Kraljevi će igrati u Kaknju protiv Mladosti, 20.07. na Kupresu je protivnik Hajduk B, 24.07. slijedi put u Bihać i duel sa Jedinstvom a 27. i 28.07. Kraljevi će sudjelovati na turniru u Vitezu. Protivnik u generalnom testu koji je na rasporedu 03.08. biće poznat nakon žrijeba za novu prvoligašku sezonu.

U narednim danim će biti finalizirani dogovori sa još nekoliko nogometaša koji će se priključiti trenažnom procesu.

Objava Kraljevi startali sa pripremama pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement