Connect with us

Jajce Online

Krstajić opleo po gradonačelniku: Ti si kao margarin, pokazao si da gubiš konce

Avatar

Published

on

Jučer se pojavila vijest da je Mladen Krstajić odlučio da se vrati na mjesto predsjednika Radnika iz Bijeljine, ali se to nije desilo.

Jučer se pojavila vijest da je Mladen Krstajić odlučio da se vrati na mjesto predsjednika Radnika iz Bijeljine, ali se to nije desilo.

Krstajić je, ipak, od strane skupštine kluba zvanično smijenjen s pozicije predsjednika, a za njegovog nasljednika imenovan je Predrak Perković, direktor kompanije “Vodovod i kanalizacija” a.d. Bijeljina.

Sada već bivši prvi čovjek Radnika smatra da je glavni krivac za sve gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.

Iskreno rečeno, ja sam to i očekivao. Ne mogu da se ljutim na delegate koji su me izabrali za predsjednika prije pet godina, ako se ne varam, tako da su to ljudi koji vole Radnik mada ima i onih koji su morali tako da postupe jer je glavni organizator kompletne priče gradonačelnik (Mićo Mićić). On je i ovim pokazao da gubi konce kad je u pitanju njegova vladavina u Bijeljini. On gleda samo sebe, ima potrčka Peđu Jovića, koji je egzekutor, a što se tiče ostalog, mogu jedino da čestitam Perkoviću na imenovanju, mislim da je to zaslužio (smijeh), znam da mu je naređeno da bude to. Smiješno, jednostavno rečeno, smiješno”, rekao je Krstajić, prenosi Mondo.

Nabrojao je šta je uradio.

“Što se tiče ostalih stvari, nekih transfera, nema veze sa životom…Ja sam došao da pomognem, pet godina sam radio, izdvajao svoj novac, odveo dva puta ekipu u Evropu zajedno sa igračima i stručnim štabom, osvojio Kup Bosne i Hercegovine, nekoliko kupova RS, ostvario tri transfera, budžet koji sam zatekao bio je u minusu, vratili smo 250.000 dugovanja, zamrzao sam uz pomoć Vlade RS dugove nekima uz svoje ime i prezime. Plus sam iz svog džepa finansirao neke tekuće stvari sa po pet ili deset hiljada eura. Nikad nisam ni ručao na račun kluba, koristio telefon ili sipao gorivo na račun Radnika. Pet godina vozim vlastiti automobil i nikad ni ‘dinar’ nisam uzeo od kluba”, rekao je Krstajić.

Onda je nastavio oplevši po gradonačelniku Mićiću.

“A sad mene našao Mićo Mićić, kojeg ne ‘fermam’ posljednjih godinu i po dana ni dva posto, i došao da se meni sveti. E nećete! Doći ćemo u ‘priču’ kad prođe ova pandemija korona virusa. Čovjek hoće da se miješa u sve kao margarin! Žalosno je da jedan čovjek vedri i oblači ovim gradom i da laže i maže kako nije informisan. On je totalno zastranio. Pogledajte njegove izjave u zadnjih 10-15 dana. Ima retoričkih grešaka više nego djeca u osnovnim školama u prvim razredima. Gospodin Mićić je izdao SDS (Srpsku demokratsku stranku) i otišao u Banjaluku samo da bi ostao na vlasti u Bijeljini. Ne treba meni nikakva funkcija, to nije suština. Suština je da on želi da bude sve. E pa ne može”, rekao je Krstajić.

Vidjet ćemo kako će se ove promjene u klupskim strukturama odraziti na Radnik u budućnosti.

RADNIK

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava Krstajić opleo po gradonačelniku: Ti si kao margarin, pokazao si da gubiš konce pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement